Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hier zitten mensen aan de leiding zonder kennis van de voetbalwereld'

Laatste update:

"En als je het verkeerd doet, heb je daar het hele seizoen last van en het jaar daarna ook nog. Dan maar langer wachten en hopen dat die spelers die je graag wilt voor Twente kiezen", verklaart Van Leeuwen dinsdag in TC Tubantia. Hij neemt verder geen blad voor de mond. "Feit is dat het spelersbudget lager is dan mij werd voorgespiegeld toen ik hier naar toe werd gelokt. Feit is ook, dat er, ondanks alle problemen, al transfers voorbereid hadden kunnen worden in de periode dat ik hier nog niet was."

"Dat is niet gebeurd. Dat komt doordat hier mensen aan de leiding zitten zonder kennis van de voetbalwereld." Van Leeuwen benadrukt dat er minder te besteden is dan iedereen denkt. In dat kader helpt het niet dat directeur Erik Velderman vorige week openlijk verkondigde dat de club dankzij gemeente en investeerders met 4,5 miljoen euro het hoogste spelersbudget van de Keuken Kampioen Divisie heeft. "En een beperkende factor is, dat we slechts contracten voor twee seizoenen kunnen aanbieden."

"Want voor die periode zijn we gedekt dankzij de hulp van de investeerders." Van Leeuwen kijkt bovendien niet alleen naar wat het kost, maar ook naar wat het kan opleveren. Een talentvolle speler voor minimaal drie jaar laten tekenen om vervolgens voor veel geld te verkopen kan onder de huidige omstandigheden niet. "Sommige jongens, die we graag zouden halen, haken ook om die reden af."

Van Leeuwen is bovendien op zoek naar spelers 'die beter zijn dan die we nu hebben'. De beoogde versterkingen willen toch even wachten of er nog wat beters voorbij komt dan meteen hun jawoord aan FC Twente te geven en dat maakt het voor Van Leeuwen allemaal erg lastig. "Ik kan niet in de laatste week van de transferperiode nog acht nieuwe spelers halen, want ze moeten ook nog met elkaar kunnen oefenen. Dat maakt dat dit vak niet zo simpel is als het lijkt."

Denk jij dat FC Twente kampioen van de Keuken Kampioen Divisie wordt?

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
8
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
14
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
14
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties