Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Higler stuurt Lozano weg: 'De assistent zei ook direct: 'Rood, rood, rood''

Laatste update:

"Ik zie op dat moment een slaande beweging naar achteren, met kracht en snelheid. Ik had een redelijk goed gezichtsveld. De assistent zei ook direct: 'Rood, rood, rood.' Of ik twijfelde? Heel even", erkent Higler voor de camera van FOX Sports. "We willen zulke slaande bewegingen uit het voetbal hebben. Maar als je de beelden ziet in slow motion, dan kan ik me voorstellen dat je gaat twijfelen."

Zelf wilde Woudenberg niet al te veel woorden vuilmaken aan het incident. Het is volgens de verdediger van Heerenveen de taak van de scheidsrechter om er inhoudelijk op in te gaan. "Ik werd in mijn gezicht geraakt en je ziet dat mijn lip dik is geworden. Ik ga niet voor de grap liegen", wilde hij er wel over kwijt. "Verder is het aan de scheidsrechter."

-
Was de rode kaart van Hirving Lozano terecht?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
5
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
79
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
16
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties