Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Higuaín verlaat Italië en gaat aan de slag in de Premier League

Laatste update:

Geruchten over een vertrek van Higuaín bij Milan gingen al langer rond in de Engelse en Italiaanse media. De spits was niet gelukkig in Milaan en zat onlangs op de bank bij de wedstrijd tussen Milan en Juventus in de strijd om de Supercoppa. Milan meldde dat Higuaín ontbrak in de basis omdat hij ziek was. De 75-voudig international gaat nu dus voor het eerst in Engeland werken.

Higuaín was eerder werkzaam bij River Plate, Real Madrid, Napoli, Juventus en Milan. Laatstgenoemde club huurde Higuaín aan het begin van het seizoen van Juventus en betaalde daar achttien miljoen euro voor. De club uit Milaan had een optie tot koop voor 36 miljoen euro. In totaal speelde de aanvaller 22 wedstrijden voor de Italiaanse club, met 8 goals en 3 assists tot gevolg.

De komst van Higuaín luidt hoogstwaarschijnlijk het vertrek van Álvaro Morata in. De spits, die tot de zomer van 2022 vastligt, kan bij Chelsea niet imponeren en gaat naar verluidt vertrekken naar Spanje, waar Atlético Madrid vergevorderde interesse zou hebben. Milan zou al bezig zijn met een vervanger voor Higuaín. Krzysztof Piatek van Genoa zou het voornaamste doelwit van Milan zijn.

Een goede aanwinst voor Chelsea?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties