Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij blijft erbij dat hij intern voortdurend complimenten van Ten Hag krijgt'

Laatste update:

"Het bijzondere is dat Álvarez toch wel heel erg verbaasd is over alle kritiek. Dat is misschien ook een beetje wereldvreemd, want hij doet het niet heel erg goed", vertelt Verweij in de voetbalpodcast van zijn krant. "Maar hij blijft erbij dat hij intern gewoon voortdurend de complimenten van Erik ten Hag krijgt omdat hij precies doet wat de trainer wil. Dan krijg je dat gelul weer dat hij voor balans zorgt, voor evenwicht, een brekertje op het middenveld…"

Het middenveld van Ajax is tot nu toe sowieso een zorgenkindje voor Ten Hag, met ook Quincy Promes die niet zijn beste spel laat zien op de nummer 10-positie. De oefenmeester heeft er met Davy Klaassen vlak voor het einde van de transferperiode wel een nieuwe optie bij gekregen en Verweij oppert dat he wellicht loont om voor een andere tactiek te kiezen: "Wat misschien een hele interessante optie zou zijn, en dat zou ook veel dichter bij de geest van Johan Cruijff zijn, als je als Ajax gewoon weer met de punt naar achter gaat spelen. Dat doet Álvarez ook bij het Mexicaanse nationale elftal."

"Dat zou Álvarez veel beter kunnen. En dan samen met Mohamed Kudus en Davy Klaassen. Ryan Gravenberch en Kenneth Taylor zou je dan veelvuldig kunnen laten invallen. Dat kan altijd wel op momenten bij Ajax, om ze er een beetje aan te laten ruiken. Ik denk dat je met dit middenveld alle kanten op kunt", stelt hij. De journalist denkt overigens wel dat Lisandro Martínez de rol van Álvarez dan beter over zou kunnen nemen. De Argentijn zou nu echter de 'dynamiek' missen om op het middenveld te kunnen spelen: "Dat is heel gek, want die dynamiek had hij vorig jaar in 24 van de 25 wedstrijden wel."

Vind jij dat Edson Álvarez zijn basisplaats op het middenveld van Ajax moet behouden?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties