Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij deed al die Ronaldo- en Ronaldinho-dingen, hij was pas dertien jaar'

Laatste update:

Fortune, oud-speler van United, keek op een dag naar een wedstrijd van een jeugdelftal en zag hoe een speler erbovenuit stak. "Hij deed al die Ronaldo- en Ronaldinho-dingen. Ik kon het niet geloven, hij was pas dertien jaar", zo stelt de Zuid-Afrikaan. "Hij speelde net als Ravel Morrison. Het gebeurde allemaal vanzelf, zonder zich in te spannen. Heel erg natuurlijk, het was bijna niet te geloven."

Morrison wordt als een van de grootste United-talenten ooit beschouwd, maar een gebrek aan mentaliteit zorgde ervoor dat hij niet doorbrak. De loopbaan van Rashford kent in ieder geval een veelbelovende start. "Hij heeft nog zo veel meer in zich", zo denkt Fortune. "Hij doet het fantastisch en het is voor de trainer een moeilijke beslissing om hem buiten het elftal te houden. Ik kan niet wachten tot het moment dat we de beste versie van Marcus kunnen aanschouwen. Nu zien we alleen snelheid, maar hij heeft ook de kwaliteiten die Ronaldo heeft. Dat heeft hij nog niet laten zien, maar ik wíl het zien."

Fortune is van mening dat Rashford meer speeltijd van José Mourinho moet krijgen. "Iedereen weet dat hij snel is en dat hij kan scoren. Dat is allemaal fantastisch, maar hij moet nog meer aan zijn spel toevoegen. Hij moet gewoon spelen. Als hij aan de bal is, weet je dat er iets gaat gebeuren. Hij is een nachtmerrie voor verdedigers."

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
19
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties