Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij denkt dat ik nog wel een bepaalde rol kan spelen bij Ajax'

Laatste update:

De Jong maakte onlangs zijn opwachting in de oefenwedstrijd van Ajax tegen FC Utrecht. "Ik denk dat ik er nu dichtbij zit", aldus de dertigjarige middenvelder, die gezien zijn leeftijd niet in aanmerking komt voor speelminuten namens Jong Ajax, tegenover Ajax TV. "Ik wist wat de situatie zou zijn en daar heb ik af en toe ook met de trainer over gesproken. Hij (Ten Hag, red.) denkt, en dat idee heb ik zelf ook, dat ik nog wel een bepaalde rol kan spelen voor het team en die rol hoop ik te vervullen dit seizoen."

"Ik probeer zoveel mogelijk speelminuten te maken, want dit voelt wel als thuiskomen", benadrukt De Jong, afgelopen seizoen door Ajax uitgeleend aan Sydney FC. "Ik hoop nog wel een aantal jaar te kunnen spelen. In eerste instantie wil ik natuurlijk bij Ajax een rol vervullen. Mijn doel is om minuten te maken dit seizoen." De Jong beschikt in de Johan Cruijff ArenA over een verbintenis tot medio 2020.

De tijdelijke overgang naar Sydney FC afgelopen seizoen had volgens De Jong een reden, aangezien wedstrijden spelen namens Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie geen optie was. "Het was een mooie ervaring en ik heb wedstrijdritme opgedaan." Een langer verblijf in de Australische A-League is nooit een optie geweest voor De Jong. "Het was met voorbedachten rade dat het voor een jaar zou zijn." Bij de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen sloot de middenvelder weer aan bij Ajax. "Ik moest laten zien dat ik fit genoeg was, maar helaas kreeg ik een kleine blessure. Dat was wel echt een nadeel voor mij."

-
Zie jij Siem de Jong een basisplaats veroveren bij Ajax?

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
0
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
5
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
13
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties