Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij durfde het aan om Kuyt op de bank te zetten en dat is niet niks'

Laatste update:

"Kijk maar naar Ajax vorig seizoen, dat ook dacht dat alles in kannen en kruiken was en toen maakte De Graafschap opeens gelijk", aldus de 73-jarige Van Hanegem in zijn column. Hij noemt het prettig dat er straks 'eindelijk weer eens echt iets te vieren' valt in de havenstad en stelt vast dat het kampioenschap, als dat eenmaal binnen is, meer dan terecht is.

Meer: Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’

Van Hanegem schrijft dat Feyenoord constant heeft gepresteerd, dat Karim El Ahmadi de beste Feyenoorder was dit seizoen, maar dat ook jongens als Tonny Vilhena, Nicolai Jörgensen en Brad Jones van waarde zijn geweest. "Maar ik wil ook de trainer niet vergeten. Giovanni van Bronckhorst verdient voor dit seizoen echt een pluim", schrijft De Kromme.

"Ook hij bleef rustig, zelfs in de periode dat het even de verkeerde kant op dreigde te gaan. Hij durfde het aan om Dirk Kuyt op de bank te zetten en dat is niet niks. Maar hij deed het, omdat hij wist dat het moest. Kuyt accepteerde het en dat is eveneens knap", besluit Van Hanegem. Feyenoord boekte tegen Vitesse overigens de elfde uitzege van dit seizoen; de voorgaande vier keer dat de Rotterdammers meer dan tien uitwedstrijden wonnen in één seizoen werd de ploeg steeds kampioen (1973/74, 1983/84, 1992/93, 1998/99).

Denk jij dat Feyenoord bij Excelsior kampioen wordt?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties