Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij gaat naar het buitenland, niemand in Italië kan hem veroorloven'

Laatste update:

Onder meer AC Milan en Napoli hebben interesse in Vázquez, zo klinkt het. "We zullen Vázquez niet behouden", zo voorziet Zamparini. "De vooruitzichten op de transfermarkt zijn gunstig. We zijn met enkele buitenlandse clubs in gesprek. Ik ga Vázquez aan een buitenlandse club verkopen. Ik denk dat er niemand in Italië is die hem kan veroorloven."

"We hebben het bovendien over een van de beste spelmakers van de Serie A." Vázquez werd in september 2011 aangetrokken als de opvolger van Javier Pastore, maar meldde zich uiteindelijk drie maanden later bij Palermo. Hij speelde eerst op huurbasis voor Rayo Vallecano en begon zich na verloop van tijd te profileren, samen met Paulo Dybala. Het contract van de tweevoudig Italiaans international met i Rosanero loopt medio 2019 af.

Denk jij dat Franco Vázquez komend seizoen inderdaad niet meer in Italië zal spelen?

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
4
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
52
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
10
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
35
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties