Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij gaf zijn koptelefoon en Mercedes-Benz aan zijn chauffeur'

Laatste update:

Liang meldt dat Paulinho in zijn tijd bij Guangzhou een privépodoloog uit Brazilië over liet komen en daar bleef het niet bij. "Omdat de podoloog niet goed kon aarden, heeft Paulinho zijn vrouw en kinderen eveneens over laten komen en dat heeft hij allemaal uit eigen zak bekostigd." De international betaalde tevens het collegeld voor de kinderen en de kosten van een operatie die een van de kinderen van de podoloog moest ondergaan.

Als het gezin naar wedstrijden wilde van Paulinho, dan werden hun vliegtickets en hotelkosten eveneens vergoed. "Heb je ooit zo'n goede werkgever als Paulinho ontmoet?", vraagt Liang zich hardop af. Hij schrijft verder dat Paulinho, ondanks dat dat volgens de reglementen van de voetbalbond niet mocht, steevast een armband droeg met de tekst 'Força Chape', als verwijzing naar de slachtoffers van de vliegramp van de club Chapecoense.

"Paulinho deed nimmer hooghartig. Hij zei iedereen bij de club netjes gedag en vindt het ongemakkelijk om geld te ontvangen; hij schenkt wel heel graag. Hij gaf zijn koptelefoon en zijn auto van Mercedes-Benz bijvoorbeeld aan zijn chauffeur. Hij doet dit alles niet vanwege zijn hoge salaris. Er zijn duizenden mensen die veel rijker zijn, maar die veel minder genereus en ruimdenkend zijn dan Paulinho", besluit Liang Ke.

Denk jij dat Paulinho gaat slagen bij Barcelona?

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
40
Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
77
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
19
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
1
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
41
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties