Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij gebruikt de scheids als referentiepunt, Ajax moet hem isoleren'

Laatste update:

Haak zegt in gesprek met Ajax Showtime dat Atalanta al jaren de club met het beste beleid is in Italië. Hij geeft aan dat de club een eigen stijl heeft ontwikkeld in het opleiden van spelers, die vervolgens voor veel geld kunnen worden verkocht. "Het is in feite nog steeds een provincieclub. Als er veertig miljoen euro wordt geboden, dan kan je dat eigenlijk niet weigeren. En ze weten dat ze spelers toch kunnen vervangen. Het is de afgelopen jaren telkens gelukt. De beste spelers worden verkocht, maar telkens presteren ze weer. Ze hebben vertrouwen in het eigen beleid."

Klaassen over wissel: 'Zat nog wel wat in'

Atalanta speelt volgens Haak vaak in een 3-5-2 of een 3-4-3 met een aanvallende speelstijl. De Italianen spelen volgens hem vrijwel altijd met drie centrale verdedigers en twee backs: Hans Hateboer en Robin Gosens. "Zij komen op de flanken veel op. Je zou dan ook kunnen zeggen dat hun zwakte dan ook achter die vleugelbacks ligt. De centrale verdedigers moeten die gaten opvullen als ze weg zijn. Het wordt dus een open en interessante wedstrijd, want het zijn allebei aanvallende ploegen."

Haak vertelt dat Ajax vooral moet oppassen voor aanvaller Papu Gómez. "Hij is echt een sterspeler geworden en is heel erg in vorm. Hij duikt veel tussen de linies op. Wat mooi is bij hem is dat hij de scheidsrechter vaak gebruikt als referentiepunt om vrij te lopen. Als ze een speler moeten isoleren en dekken, dan is het dus Gomez", aldus de journalist, die ook wijst naar spits Duván Zapata. "Hij is echt een beest. Het zal moeilijk zijn om hem fysiek af te stoppen, dus zal Ajax dat op een andere manier moeten aanpakken. Dat zijn twee spelers die ik in de gaten zou houden als ik Ajax was."

Wat verwacht jij van Atalanta-Ajax?

Meer nieuws

Verminkte PSV-fan kreeg Cobra in de hand gedrukt: 'Dacht dat het een fakkel was'
0
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
24
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties