Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen

Laatste update:

Een matige inschattingsfout van Karsdorp leidde de eerste mogelijkheid van Leverkusen in. Yacine Adli won het duel van de Nederlander, die gezien was en Adli richting Svilar zag trekken. De Belgisch-Servische doelman hoefde uiteindelijk niet in actie te komen, daar Gianluca Mancini zich voor de poging van de Marokkaan gooide. Roma kon in aanvallend opzicht weinig bewerkstelligen, buiten een schotje van Dybala om.

Het spel speelde zich met name op het middenveld af, waar Leverkusen het balbezit genoot en Roma loerde op de counter. Het leverde een mogelijkheid op voor Stephan El Shaarawy, al bleek de Italiaans international buitenspel te hebben gestaan en was de opwinding achteraf niet nodig. De grootste kans van de wedstrijd volgde vlak daarna. Leandro Paredes gaf scherp voor op Romelu Lukaku, die zijn kopbal op de lat uiteen zag spatten.

Leverkusen nam het initiatief in handen en kwam vlak voor rust bijna op 0-1 via Jeremie Frimpong, die Svilar verschalkte maar het zijnet trof. Even later was het uit het niets alsnog raak voor die Werkself. Karsdorp speelde veel te kort terug op Svilar, waardoor Alejandro Grimaldo Wirtz een niet te missen kans kon aanbieden: 0-1.

Wirtz stuitte vlak daarna op Svilar, terwijl Roma ook ontsnapte toen Frimpong nog geen halve meter naast schoot en Robert Andrich ook zijn meerdere moest erkennen in Svilar. Roma liet zich op veel vlakken aftroeven, al zorgde het via een schot van Lorenzo Pellegrini wel voor wat gevaar. Toch was het opnieuw Leverkusen dat had moeten scoren, ware het niet dat Frimpong zijn schot voor de doellijn weggehaald zag worden door El Shaarawy.

Meer nieuws

Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
8
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet flink bedrag dokken
8
Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
13
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties