Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij heeft al veel voor op spelers bij Ajax, die veel te voorzichtig zijn'

Laatste update:

Michael Reiziger, coach van de beloften van Ajax, denkt dat Johnsen er in ieder geval bijna klaar voor is: "Hij heeft heel goede wedstrijden gespeeld bij ons. Hij is dichtbij. Hij moet een paar dingen verbeteren en dan hoop ik voor hem dat hij straks bij het eerste kan aansluiten", vertelt de trainer, die Keizer afgelopen zomer opvolgde bij Jong Ajax, aan de NOS. Ajax neemt het zondagmiddag in de Eredivisie op tegen Johnsens oude club in Friesland.

Johnsen maakt in de eerste wedstrijden in de Jupiler League veel indruk en is een van de redenen dat Jong Ajax na zeven speelronden aan kop gaat. Oud-buitenspeler, en huidige techniektrainer, Simon Tahamata denkt dat zijn club een geweldige slag heeft geslagen door Johnsen voor een relatief laag bedrag op te pikken: "Zo'n jongen loopt verder niet in de jeugd rond."

"Zo'n jongen loopt verder niet in de jeugd rond. Het is iemand die altijd zonder bal de diepte ingaat. Hij is rechtsbenig, maar als hij wil kan hij ook met links de bal voorgeven. Hij heeft al veel voor op spelers van het eerste elftal, die nog veel te voorzichtig zijn. Hij is heel technisch en supersnel", vertelt Tahamata over de kwaliteiten van Johnsen. De oud-Ajacied laat tijdens zijn werkzaamheden op De Toekomst al beelden van de Noor zien aan jongere spelers: "Ik heb dat tegen hem gezegd: 'Hoe jij als buitenspeler speelt is zoals het moet'."

Vind jij dat Marcel Keizer Dennis Johnsen een kans moet geven bij het eerste?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
125

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties