Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij heeft alles in zich om de opvolger van Gianluigi Buffon te worden'

Laatste update:

"Laten we niet te snel gaan, maar hij heeft alles in zich om de opvolger van Gianluigi Buffon te worden. Hij is pas achttien jaar en kan nog veel verbeteren. Maar hij heeft het juiste karakter voor een doelman, hij is heel rustig", zegt Abbiati in gesprek met Tutti Convocati. "Toen hij zijn debuut maakte, was hij pas zestien jaar oud en speelde hij niet in het beste AC Milan aller tijden."

"Het is niet makkelijk om op de juiste manier om te gaan met de druk van San Siro", vervolgt de oud-doelman, die vier interlands voor Italië speelde. "Hij is heel jong, maar is nooit tevreden. Gianluigi houdt van zijn werk en is heel gepassioneerd. Hij kan zijn voetenwerk nog verbeteren, maar sinds ik hem ken, is hij op dat gebied al beter geworden. De rol van een doelman is ook behoorlijk veranderd."

-
Moet Gianluigi Donnarumma komende zomer al naar een andere club vertrekken?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
0
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
1
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
18
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
71

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties