Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij heeft de afgelopen twintig jaar niet met zijn ogen dicht rondgelopen'

Laatste update:

"Ik heb de voorzitter van Derby County gebeld en gezegd dat ze eens met Frank in gesprek moesten gaan. Daardoor is de boel uiteindelijk in beweging gekomen en ik denk dat hij een uitstekende aanwinst voor de club is. We praten over oud-speler die als manager aan de slag gaan: Graeme Souness, Kenny Dalglish... Zoveel jongens zijn afgelopen jaren succesvol het trainersvak ingerold", zegt Redknapp, die het meest recent werkzaam was bij Birmingham City, in gesprek met verschillende Engelse media.

"Als je het spelletje begrijpt... Frank heeft de afgelopen twintig jaar niet met zijn ogen dicht rondgelopen, hij is een intelligente jongen", vervolgt de voormalig manager van onder meer West Ham United, Southampton, Tottenham Hotspur en Queens Park Rangers. "Hij is de beste professional en de beste potentiële manager die ik in de afgelopen jaren tegen het lijf ben gelopen, met afstand. Frank neemt nu al zijn kwaliteiten mee in het trainersvak."

"Het belangrijkste dat hij nu nodig heeft, zijn goede spelers. Hij heeft de laatste tijd met Jody Morris meegelopen bij de jeugd van Chelsea en heeft van hem het nodige van opgestoken. In die periode heeft Frank gezien dat Jody erg goed is in zijn werk, waardoor hij besloten heeft hem mee te nemen. Het is voor allebei een mooie kans", besluit Redknapp. Morris gaat deel uitmaken van de staf van Lampard bij Derby County.

Denk jij dat Frank Lampard een goede manager zal worden?

Meer nieuws

Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
10
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
2
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
41

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties