Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij heeft laten zien dat hij nog niet van wereldklasse is'

Laatste update:

Volgens Suárez zit de spits van AC Milan nog lang niet op het hoogste niveau. "Spelers van wereldklasse laten zich zien in de topwedstrijden, zoals de derby van afgelopen weekend", zei Suárez. Inter won de burenstrijd met 1-0. "En Balotelli was onzichtbaar. Hij heeft in de derby laten zien dat hij nog niet van wereldklasse is."

Suárez vond twee spelers van Inter uitblinken: "Rodrigo Palacio en Fredy Guarin, die speelden wél als spelers van wereldklasse. En dat overigens zonder de hulp van de rest van het team", bleef de Spanjaard kritisch. Balotelli heeft er nu bijna een jaar bij Milan opzitten en speelde in het verleden, voor zijn transfer naar Manchester City, nog voor Inter.

Denk je dat Mario Balotelli ooit de Ballon d'Or zal winnen?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
28
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties