Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij heeft ongelooflijk goed gespeeld bij Ajax, tot de belangstelling van Real'

Laatste update:

"Misschien ziet Ronald Koeman een speler liever op acht in plaats van op tien, terwijl de clubtrainer (Erik ten Hag, red.) hem meer een tien vindt", analyseert Perez in Voetbalpraat van FOX Sports. "Van de Beek heeft op tien ongelooflijk goed gespeeld bij Ajax, tot de belangstelling van Real Madrid. Dan moet je de concurrentiestrijd aangaan met degene die daar staat, die het toevallig geweldig doet (Marten de Roon, red.)."

De Opta Match Review van de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Wit-Rusland en Nederland

Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, denkt te weten dat Koeman op het middenveld een voorkeur heeft voor Davy Pröpper. "Koeman kwam in de problemen omdat Pröpper geblesseerd raakte. Hij speelde namelijk tegen Estland. Anders had hij gespeeld tegen Noord-Ierland en Wit-Rusland. Die kan zo'n rol beter invullen dan Van de Beek." Tegen Wit-Rusland had Van de Beek een basisplaats, terwijl de Ajacied in het duel met Noord-Ierland als invaller binnen de lijnen kwam.

Matthijs de Ligt maakte in de twee afgelopen EK-kwalificatiewedstrijden van Oranje soms een weifelende indruk, maar Perez maakt zich vooralsnog geen zorgen over de centrumverdediger van Juventus. "Hij stond er twee jaar lang iedere keer bij Ajax. Die gekke dingen die je nu ziet, ieder mens kan onzeker worden. Zeker als je twintig bent, bij een grote club zit en een paar keer in de fout bent gegaan. Hij heeft het geluk dat zijn directe concurrent (Giorgio Chiellini, red.) geblesseerd is. De vraag is of hij dan wel gespeeld had. We denken allemaal dat het wel goed komt, maar hij moet er wel wat aan doen." De Ligt hervat bij Juventus de competitie zaterdag met een thuiswedstrijd tegen Bologna.

-
Zie jij Donny van de Beek volgend jaar naar Real Madrid vertrekken?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
1
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties