Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij heeft scorend vermogen, diepgang en assists, Younes heeft dat niet'

Laatste update:

"Ik dacht wel: wat is nou zijn specifieke kwaliteit, waarom is hij twaalf miljoen waard? Maar de laatste weken heeft hij scorend vermogen, diepgang en assists", aldus De Boer, die zegt dat Neres 'ontzettend belangrijk' voor Ajax is. "Hij sprint op de juiste momenten diep, dat is voor een middenvelder heerlijk, om een buitenspeler diep te sturen. Daarbij lijkt het ook wel of hij een patent heeft op steekpasses op diepgaande middenvelders."

De analist zegt nu ook meer te begrijpen waarom Neres twaalf miljoen euro heeft gekost: "Die transfersom is nu wat begrijpelijker, maar het zijn nog te weinig momenten waarin hij het laat zien. Hakim Ziyech heeft dat ook, maar rendement, daar gaat het uiteindelijk om. Want bij Amin Younes is het leuk, maar rendement moet op een gegeven moment wel de boventoon gaan voeren en dat is bij hem niet het geval."

-
De periode van David Neres bij Ajax wordt een groot succes

Meer nieuws

PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
0
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
0
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
17
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties