Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij heeft zijn plek in Oranje zelf afgedwongen, ik ben blij voor hem'

Laatste update:

"Er is nog veel werk aan de winkel", zei Cocu vrijdag op de persconferentie. De Eindhovenaren hebben veel balbezit op de helft van de tegenstander, maar daar moet nog meer uitgehaald worden, aldus Cocu. Naar verwachting zal Willem II zich zaterdagavond laten inzakken en is het aan PSV om door de Tilburgse muur heen te breken. "Natuurlijk trainen we daar veelvuldig op", vertelde Cocu. "Het vraagt ontzettend veel herhaling, zonder dat de oefeningen steeds dezelfde zijn. Wat wel anders is dan in een bepaalde fase vorig seizoen is dat we echt het gevoel en het geloof hebben dat we altijd een goal gaan maken. Het is een psychologisch onderdeel dat nu wel goed zit."

De doelpunten moeten komen van onder anderen Jürgen Locadia, tegen FC Utrecht nog goed voor vier doelpunten. Door zijn goede prestaties van de afgelopen periode is de aanvaller opgenomen in de definitieve selectie van het Nederlands elftal. "Locadia heeft zijn plek in Oranje zelf afgedwongen. Ik ben blij voor hem en hij is er zelf ook heel content mee", aldus Cocu, die tegen Willem II weer kan beschikken over Luuk de Jong.

-

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
49
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties