Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij hoort in de categorie Cruijff, Gullit en Van Basten, honderd procent'

Laatste update:

"Hij hoort in de categorie Johan Cruijff, Ruud Gullit en Marco van Basten, honderd procent. Een Nederlands elftal zonder Sneijder was een mindere ploeg", is de zeventienvoudig international stellig tegenover NUsport. "Wesley heeft heel veel betekend voor Oranje en is een van de belangrijkste mensen geweest die het Nederlands voetbal op de kaart heeft gezet. We waren natuurlijk al heel bekend, maar door Sneijder en zijn generatie is dat nóg beter geworden."

Door het afscheid van Sneijder verdwijnt een van de leiders van de afgelopen jaren van het toneel bij Oranje. Van der Meijde weet echter zeker dat bondscoach Ronald Koeman spelers in zijn selectie heeft die die rol kunnen overnemen: "Ik zie Ajacied Matthijs de Ligt momenteel echt als de nieuwe leider van het Nederlands elftal", vervolgt hij zijn verhaal.

Sneijder speelde zijn laatste interland in november van het afgelopen jaar tegen Roemenië en Koeman liet de middenvelder bij zijn aantreden weten dat hij niet meer in aanmerking zou komen voor een plek bij de selectie. Van der Meijde vindt het echter goed dat Sneijder toch een 'echt' afscheid krijgt: "Als ze dat niet hadden gedaan, had ik Nederland niet meer gesupport. Hij heeft altijd alles gegeven en is niet voor niets recordinternational."

Vind jij dat Wesley Sneijder in bovenstaand rijtje thuishoort?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties