Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij houdt echt van Ajax, ze moeten het geld maar eens laten rollen'

Laatste update:

Swart sprak Van der Vaart naar eigen zeggen telefonisch over een terugkeer naar Ajax. "Dat ziet hij wel zitten, want hij houdt echt van Ajax. Maar het gaat ook om de centjes. Dus moet Ajax het geld maar eens laten rollen." Swart ziet in de 32-jarige spelmaker een absolute meerwaarde voor het team van Frank de Boer. De oud-aanvaller voorziet dat Van der Vaart in één keer 'de onbetwiste leider' zal worden en jonge jongens bij hand neemt. "Rafael kan jongens als Lucas Andersen binnen de lijnen gek maken en leren wat er elke wedstrijd weer nodig is om te winnen", zo verzekert Swart in het dagblad.

"Daarnaast legt hij alle ballen neer waar hij ze wil hebben en bezorgt hij Ajax, onder meer met zijn fantastische vrije trap, extra scorend vermogen." Swart vind het maar onzin dat Van der Vaart zogenaamd te blessuregevoelig zou zijn. Hij geeft aan dat een niet goed ingeschatte blessure aan een kuitspier ervoor heeft gezorgd dat de buitenwereld een dergelijk stempel op hem plakt. "Met een kleine ingreep is alles verholpen. Als je mee kunt in de Bundesliga, lukt dat dan niet in de Eredivisie? Weet je hoe hard er in Duitsland wordt getraind?", vraagt de voormalig linksbuiten zich openlijk af.

Rafael van der Vaart is op zijn retour

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
27
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties