Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is als Dennis Bergkamp, die moest ook wat taaier worden'

Laatste update:

De voormalig verdediger stelt in een interview met the Sun dat Özil een uitstekende voetballer is, maar geen type is dat gemaakt is voor vechtvoetbal of voorop gaat in de strijd: "Als je kracht en degelijkheid in je team hebt, dan is Özil een geweldige toevoeging. Hij is een wereldkampioen en een class act", aldus de 51-jarige Adams.

"Hij is als Dennis Bergkamp, die ook wat taaier moest worden. Maar Özil heeft niet de spelers om hem heen die hem daar ook toe stimuleren. Er is een grens aan hoeveel invloed een trainer heeft. Het begint daarom al op de training. We verkochten Dennis vaak schoppen. Steve Bould trapte hem keer op keer. Na een tijdje draaide Bergkamp zich om en ging hij op Bould staan. Hij zei: 'ik heb er genoeg van dat je me trapt! Nu voel jij het ook een keer'."

"We riepen allemaal 'aye, aye, he's a got a bit about him. Hallelujah!' Maar tegenwoordig is het allemaal veel te lief bij Arsenal. Je mag niemand bekritiseren of nare dingen zeggen. Als ik bij de club was geweest en de spelers hingen niet aan de gewichten, dan had ik ze verteld dat wél te moeten doen. Als je geen leiders hebt, krijg je anarchie. Dan doen de mensen maar wat ze willen", besluit Adams.

-
Ben jij het met Tony Adams eens?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
23
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
1
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
25
Ajax rondt komst van nieuwe keeper met status van toptalent af
10
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
18
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties