Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is de beste spits van de afgelopen jaren, zoals Van Basten in mijn tijd'

Laatste update:

"Het is een absoluut fenomeen", deelt Klinsmann een groot compliment uit aan Lewandowski in een interview met DAZN en Goal. "Voor mij is hij echt de allerbeste aanvaller van de afgelopen drie, vier jaar omdat hij zo'n complete spits is. Een beetje zoals Marco van Basten dat was in mijn tijd", aldus de voormalig topschutter van onder meer Bayern, Internazionale, Tottenham Hotspur en de Duitse nationale ploeg. Klinsmann is met name onder de indruk van de veelzijdigheid van Lewandowski. "Hij is tweebenig, sterk in de lucht, geweldig in de combinatie en nooit te beroerd om het vuile werk op te knappen als het team dat vraagt."

Klinsmann omschrijft Lewandowski als een 'complete voetballer' die stap voor stap beter is geworden. "En nu is het iemand geworden die eindeloos veel doelpunten weet te maken." Voormalig Bayern-speler Paul Breitner was onlangs ook al lovend over de topschutter uit Polen. "Zijn kwaliteiten zijn buitengewoon en zijn verlangen om te scoren heb ik in de afgelopen vijf decennia alleen bij Gerd Müller gezien", zo klonk het in gesprek met supportersmagazine 51. "Hij is nooit tevreden en wil in elke wedstrijd tien doelpunten maken. En mocht Lewandowski nog drie jaar doorgaan bij Bayern zonder zwaar geblesseerd te raken, dan komt ook het record van Gerd Müller van 365 Bundesliga-doelpunten in gevaar." Lewandowski staat momenteel op 329 treffers in 439 Bundesliga-duels.

Dat het record van veertig doelpunten van Müller uit het seizoen 1971/72 eindelijk is geëvenaard maakt Lewandowski vooral heel erg trots. "Ik heb iets bereikt wat ooit onmogelijk leek voor te stellen. Ik ben zo ongelooflijk trots dat ik historie heb geschreven voor Bayern en dat ik een rol speel in het creëren van verhalen die ouders aan hun kinderen vertellen", schreef Lewandowski zaterdag op Twitter. De Pool liet daarna ook via de officiële clubkanalen van der Rekordmeister weten het 'een enorme eer' te vinden het record met der Bomber te delen. "Voor mezelf, maar ook voor de moderne geschiedenis van de Bundesliga. Wat Gerd Müller heeft bereikt was ongelooflijk. Ik had nooit gedacht dat ik een record met hem zou kunnen delen."

Wie vind jij een betere spits?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
11
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
56
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties