Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is de enige Eredivisie-topscorer die in het buitenland is geslaagd'

Laatste update:

"Als je kijkt naar het lijstje topscorers van de laatste seizoenen, dan is alleen Bas Dost in het buitenland geslaagd", vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "De anderen hebben niet kunnen waarmaken wat er van hen werd verwacht. Luuk de Jong is daar een mooi voorbeeld van. Na zijn mislukte buitenlandse avontuur schoot hij er hier wel weer een hoop in."

Pérez denkt overigens wel dat de afgenomen kwaliteit van de aanvallers in de Eredivisie niet de enige reden is dat er minder wordt gescoord. Volgens de analyticus spelden Nederlandse ploegen ook steeds behoudender. Hij ziet dat het voorkomen van doelpunten een steeds grotere rol gaat spelen bij veel ploegen: "Het is behoudender, maar daar is niks mis mee."

Vind jij dat de kwaliteit van de aanvallers in de Eredivisie is afgenomen?

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
6
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
1
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
19
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
12
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties