Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is de ster van PSG niet, het draait daar allemaal om Ibrahimovic'

Laatste update:

"Hij kan nog altijd slagen bij PSG, maar hij speelt vooral dezelfde wedstrijden. Hij is totaal afhankelijk van de tactische keuzes van Blanc en ik zie hem dan ook niet lang meer in Parijs blijven", zegt oud-middenvelder Rothen in gesprek met Le 10 Sport. "Als hij aangeeft te willen vertrekken, dan zal de club hem niet tegenhouden, denk ik."

"Als Cavani zichzelf als de ster van het elftal ziet, dan zou dat een grote misvatting zijn, want in Parijs draait het om Zlatan Ibrahimovic en dan komt de rest pas", aldus Rothen. "Zlatan staat boven iedereen, want hij is een speler van de buitencategorie. Cavani past mijns inziens ook niet in een rijtje met Ibra, Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Hij is een speler die anderen nodig heeft en niet iemand die vanuit pure klasse iets kan beslissen."


Denk jij dat Edinson Cavani in januari vertrekt bij PSG?

Meer nieuws

Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
5
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
12
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
7
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
34
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties