Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is een goede aankoop, maar moet zich wel aanpassen bij Chelsea'

Laatste update:

"De spelers presteren ondermaats en daarom is het goed dat Chelsea hem gekocht heeft, want Kanté was een sleutelspeler bij Leicester City. Toen ik hem bij de nationale ploeg van Frankrijk zag spelen, deed hij mij qua speelstijl een beetje denken aan Claude Makélélé. Ik denk hij dat hij het team een solide basis kan geven. Hij kan zorgen voor de juiste balans tussen aanval en verdediging", aldus Ballack.

"Hij is de juiste speler. Althans: hij lijkt de juiste speler te zijn. Hij is een goede aankoop, maar hij zal moeten blijven leveren en moet laten zien dat hij zich kan aanpassen aan een grotere club met hogere verwachtingen. Dat is niet makkelijk. Maar op papier is hij in mijn ogen een goede aankoop", besluit de voormalig international van Duitsland.

WOW, die kuiten van N'Golo Kanté... :o

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 31 mei 2016

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
3
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
5
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
18
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties