Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is een grandioze speler met bepaalde trekjes, maar dat kan leuk zijn'

Laatste update:

Lumu sloot vrijdag een mondelinge overeenkomst over een contract voor twee seizoenen, dat ingaat op 1 juli 2015. Maandag zal hij die verbintenis van zijn handtekening voorzien. ''Het is belangrijk dat hij dit seizoen zijn hoofd leeg krijgt. Hij is een grandioze speler, die bepaalde trekjes heeft. Dat kan leuk zijn, ik was vroeger ook een boefje", zegt Boogers in gesprek met FOX Sports.

De ex-speler van onder meer Willem II en Ludogorets is pas komende zomer inzetbaar, omdat hij dit seizoen al twee clubs heeft gediend. De reglementen van de FIFA schrijven voor dat een speler in een jaar tijd voor maximaal twee clubs mag uitkomen. In de tussentijd traint Lumu wel al gewoon mee bij de Dordtenaren. "Het belangrijkste is dat je verbetering bij hem ziet", aldus Boogers.

Vind jij het verstandig dat FC Dordrecht in zee gaat met Jeroen Lumu?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties