Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is een van die spelers die tijdens training vaak volkomen nutteloos zijn'

Laatste update:

Dat Agüero zich op het trainingsveld niet altijd bovenmatig inspant, neemt Hart daarom maar al te graag voor lief. "Ik denk niet dat hij het vervelend vindt als ik zeg dat hij een van die spelers is die tijdens de training vaak volkomen nutteloos zijn", tekenen Engelse media op uit de mond van de doelman. "Dat moet hij ook helemaal zelf weten", maakt Hart duidelijk.

"Je weet dat hij gaat scoren als er wedstrijden op het programma staan, want hij is een zeer goede voetballer met veel talent. Hij is een speler voor de belangrijke duels en verdient het om bij een grote club als City te zitten. Ik kan niet positief genoeg over hem zijn. Als afmaker behoort hij tot de allerbesten." Agüero is inmiddels Premier League-topscorer aller tijden van the Citizens.

-
Vind je Sergio Agüero de beste afmaker van de wereld?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
5
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
1
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
19
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties