Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is een vriend en Ronaldo is de beste van de wereld, dit is een eer'

Laatste update:

"Ik zit bij 's werelds beste club, dit is zó speciaal. Ik verwacht veel van mezelf en van deze club", liet Kovacic woensdag weten tijdens zijn presentatie bij de Koninklijke. "En ik ben niet degene die bepaalt waar ik ga spelen, maar ik kan als verdedigende middenvelder uit de voeten. Het is aan de trainer. Ik heb Rafael Benítez vorig seizoen gesproken, toen hij bij Napoli werkte, en ik ben blij dat ik kan gaan werken met een geweldige coach als hij."

Kovacic kijkt daarnaast uit naar de ploeggenoten die hij in het Santiago Bernabéu zal aantreffen. "Luka is een goede vriend", doelt de middenvelder op zijn Kroatische landgenoot. "Hij is geweldig, het is mooi dat we in dezelfde kleedkamer komen te zitten. En Ronaldo is wat mij betreft de beste voetballer van de wereld. Ook al zijn alle spelers hier ongelooflijk, hij is de beste. Het is een eer dat ik met al die voetballers in het team kom", vindt de 21-jarige Kroatisch international.

De nieuwe nummer 16 van Real Madrid is zojuist gepresenteerd! #kovacic #koninklijk #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Denk je dat Mateo Kovacic veel gaat spelen bij Real Madrid?

Meer nieuws

Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
13
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
2
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
9
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
20
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties