Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is eigenlijk al weg bij Ajax, dat werkt door in de psyche'

Laatste update:

"Dat zagen we tegen AZ en Utrecht. Ook de aanstaande transfers spelen een rol", vertelt Spaan aan de NOS. "Hakim Ziyech heeft getekend bij Chelsea. Hij is eigenlijk al weg. Dat werkt door in de psyche. Het leek er woensdag tegen Utrecht op dat hij de motivatie niet heeft." Spaan krijgt bijval van Hedwiges Maduro. "Altijd wanneer er bij Ajax transfers of geruchten zijn, is het even wat minder", meent de oud-Ajacied.

Ten Hag zelfkritisch: 'Ik ben ook niet onfeilbaar'

"Noem mij eens een Europese topclub waar nu al een speler is verkocht voor komend seizoen. Dat doet iets met het groepsproces", benadukt Maduro. "Het grootste probleem is dat de spelers het niet samen doen. De bereidheid om met z'n allen aan te vallen en druk te zetten ontbreekt. En als er één speler niet meedoet, kan alles helemaal openliggen."

Prolongatie van de landstitel is van groot belang is voor Ajax, niet in de laatste plaats vanwege de indrukwekkende loonlijst. De slechte resultaten leiden onherroepelijk tot kritiek op het functioneren van de trainer. "Het hoofddoel is kampioen worden. Dat is het belangrijkste, dan speel je Champions League. In principe staat Ajax er nog goed voor. Ze moeten Ten Hag nu dus gewoon steunen. Aan het einde van het seizoen kunnen ze alles evalueren", vindt Maduro.

"Om de een of andere reden komt het er nu niet uit", zegt Spaan, die denkt dat het uitduel met sc Heerenveen niet per se een lastige wedstrijd hoeft te gaan worden. "Als ze tegen Heerenveen binnen tien minuten een doelpunt maken, kan het weer gaan lopen. Dat soort kleine dingen kunnen het verschil maken. Ik kan me ook niet voorstellen dat AZ de komende tien wedstrijden gaat winnen. Die komen ook onder druk. Dus ik zou niet weten waarom Ajax niet gewoon kampioen kan worden."

-

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
7
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
131

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties