Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij is eigenlijk de speler die dit elftal van PSV soms mist'

Laatste update:

"Aan de bal brengt hij PSV gewoon iets extra's. Dat zie je gewoon. Zeker in fases waarin er wat meer ruimte is. Hij is eigenlijk de speler die dit elftal soms mist. Echt een passende middenvelder, dat zag je ook toen hij erin kwam. Twee of drie keer legde hij een bal perfect weg", zegt Elfrink in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Aan de andere kant zag je dat Gutíerrez het bij een uitbraak van ADO even niet wist. Hij zette een sliding in die niet goed uitpakte. Daar zit gelijk wel zijn mindere kant."

"Bij het tegendoelpunt stond de formatie denk niet helemaal zoals het zou moeten en Gutíerrez probeert het dan nog te redden. Dat lukt dan niet", stelt hij. Dat Van Bommel Gutíerrez uiteindelijk in het veld bracht, had volgens de oefenmeester niks te maken met de geluiden vanaf de tribune. "Het is niet zo dat dat te maken heeft met de liedjes van het publiek, anders zou ik elke speler moeten inbrengen wiens naam wordt gescandeerd. Ik probeer het elftal beter te maken met de wissels."

"Wij hebben gewoon veel spelers, waarvan het niveau op trainingen heel dicht bij elkaar ligt. Bij een wissel kijk je goed wat bij elkaar past of bij de wedstrijd past. Soms valt er in een wedstrijd op een andere plek ruimte, waardoor je je strijdplan een beetje aan moet passen", zo tekende het Eindhovens Dagblad op uit de mond van Van Bommel. "Als je bijvoorbeeld ziet dat je over de linkerkant niet doorkomt, moet je het constateren, erover gaan nadenken en het dan gewoon doen. Het publiek mag daarbij zingen wat ze willen. Als ze maar over onze spelers zingen en niet tegen ons."

Gutíerrez bleef in de voorgaande tien competitiewedstrijden negentig minuten lang op de reservebank. De Mexicaanse middenvelder speelde tot dusver negentien officiële wedstrijden voor PSV, waarin hij goed was voor vier doelpunten en vier assists. Op Twitter bedankte Gutíerrez de supporters van PSV voor hun steun. "Amazing feeling", zo schreef de Mexicaanse middenvelder via social media.

Moet Érick Gutíerrez vaker aan spelen toekomen bij PSV?

Meer nieuws

Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
9
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
15
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
25
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
21
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties