Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is eigenzinnig en komt ook weleens te laat bij PSV. Dat kan niet'

Laatste update:

"Het is het goed recht van Babadi en zijn broer om te onderhandelen over een zo goed mogelijk contract. Dat is nu ook rondgekomen", vertelt Van den Heuvel over Babadi, die na stroeve onderhandelingen een contract tot medio 2028 tekende bij PSV.

"Hij kan ook echt verschrikkelijk goed voetballen. Op de trainingen zijn zijn prestaties overigens wisselend. De ene dag is hij heel goed, de andere dag minder."

"Het is een eigenzinnig mannetje. Bij hem ligt het er ook heel erg aan hoe hij wakker wordt. Hij komt soms ook te laat. Niet vaak, maar het gebeurt wel. Eigenlijk kan dat niet als zeventienjarige jongen", aldus Van den Heuvel.

Afgelopen week kwam er eindelijk een einde aan de soap rondom de achttienjarige middenvelder. Babadi werd de afgelopen weken in verband gebracht met een overstap naar Feyenoord, maar koos dus toch voor een langer verblijf bij PSV.

Bosz wist de aanvallende middenvelder met een goed gesprek te overtuigen van een langer verblijf bij PSV. Bovendien gaat Babadi een flinke sprong maken op de loonlijst.

In het huidige seizoen kwam Babadi tot dertien Eredivisie-wedstrijden, waarin hij eenmaal tot scoren kwam. Hij speelde in totaal 293 minuten en kwam pas drie keer in actie als basisspeler.

Meer nieuws

Pepijn Lijnders gaat weer aan de slag als hoofdtrainer en tekent tot medio 2027
5
De EK-selectie van Duitsland: 17 namen bekend, welke 9 voegt Nagelsmann nog toe?
7
'Bergwijn staat open voor transfer; vertrek van nog 2 spelers bij Ajax verwacht'
42
Stunttrainer met twee opeenvolgende promoties kandidaat om Ten Hag op te volgen
9
Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
9
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties