Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is erg jong, maar hij heeft de kwaliteiten voor Barcelona'

Laatste update:

"Hij is erg jong, maar heeft de kwaliteiten om voor iedere topclub te spelen, ook voor Barcelona. Ik zou hem wel halen", aldus de oud-aanvaller en vader van linksbuiten Justin Kluivert in een interview met RAC1. De Ligt heeft in de Johan Cruijff ArenA overigens nog een contract tot de zomer van 2021.

De vijfvoudig international van Oranje reageerde maandag in De Telegraaf op de geruchten over Barcelona. Hij zei daar 'niets' mee te kunnen: "Jullie trouwens ook niet, want wat moet je er nou mee? Voor de roddelpers is het leuk, die hebben weer een primeurtje. Mij maakt het niet uit, ik vind het prima als jullie erover schrijven. Het enige wat moeilijk is, is dat ik blijkbaar niet op vakantie kan zonder dat ik geruchten aanwakker."

"Als ik naar Londen was gegaan, waren er nu andere clubs voor mij… Ik laat me er zelf niet door gek maken. Ik vind het eigenlijk wel grappig dat iedereen het zo ziet. Wanneer ik beslis of ik volgend jaar nog bij Ajax speel? Geen idee, ik ben nu nog volop in de titelstrijd. Daar focus ik mij nu volledig op, dat is het belangrijkste", zei De Ligt.

Ben jij het met Patrick Kluivert eens?

Meer nieuws

Rasmus Højlund rekent met cryptische Instagrampost af met opvallende kritiek
3
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op
7
The Guardian weet hoe groot de kans is dat Ten Hag aanblijft bij Man United
23
Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
30
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties