Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Hij is geduldig, maar ik zou Zidane zeggen dat hij de pleuris kan krijgen'

Laatste update:

In de optiek van Asprilla is James een op en top professional. "Hij is helemaal niet onverantwoord bezig", zegt de oud-aanvaller in gesprek met het Colombiaanse medium Blu Radio. "Hij staat gewoon elke dag op het trainingsveld, net als de andere spelers." Asprilla denkt te weten hoe een trainer als Zidane te werk gaat. "Coaches zeggen altijd dat alle spelers even belangrijk zijn, om zo de bankzitters te motiveren. Maar drie of vier spelers hoeven nooit te vrezen voor hun plaats. Bij Real zijn er altijd spelers die zich van onderaf weten op te werken."

Real Madrid toont plannen voor verbouwing Estadio Santiago Bernabéu

Volgens Asprilla verdient James meer respect in het Santiago Bernabéu. "Je kunt mij niet wijsmaken dat de topscorer van een WK (zes doelpunten in 2014, red.) Mariano Díaz of wie dan ook moet voor laten gaan in de pikorde bij Real. Het respect is wat dat betreft ver te zoeken. James is een geduldig persoon, maar ik zou tegen Zidane zeggen dat hij de pleuris kan krijgen", zo besluit de voormalig international van Colombia zijn relaas over de situatie in Madrid.

James kwam na het succesvolle WK in 2014 over van AS Monaco, dat circa tachtig miljoen euro overhield aan de verkoop van de spelmaker. Een definitieve doorbraak bij Real bleef in de afgelopen zes jaar echter uit, ondanks de hooggespannen verwachtingen. Het contract van James loopt volgend jaar zomer af, waardoor de Koninklijke hem eigenlijk in de eerstvolgende transferperiode moet verkopen, om zo te voorkomen dat hij in 2021 gratis de deur uitloopt. Vanwege de coronacrisis lijkt het echter onwaarschijnlijk dat clubs miljoenen willen neerleggen voor de 28-jarige middenvelder.

Vind jij dat James meer kansen verdient bij Real Madrid?

Meer nieuws

Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
19
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
13
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
33
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties