Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is irritant, als je zo vaak scoort voor Vitesse ben je echt goed'

Laatste update:

"Hij is irritant. Ricky is echt een pain in your ass. Zoals hij speelt, traint hij ook. Je kan niet relaxen. Hij heeft een geweldige techniek in het gebruiken van zijn lichaam. Als je zoveel goals maakt bij Vitesse, ben je echt goed", laat de Georgiër optekenen door De Telegraaf.

Vitesse is natuurlijk in het hoofd al bezig met de bekerfinale tegen AZ. Dat betekent echter niet dat de club het in de competitie laat lopen: "We móéten ook blijven spelen, want met één wedstrijd in twee weken is het moeilijk top te presteren. Feyenoord-thuis wil niemand hier overslaan. Onze jonge groep is juist hongerig om zich in die echte topduels te laten zien."

Vind jij dat Ricky van Wolfswinkel alweer toe is aan een stap hogerop?

Meer nieuws

'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
0
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
26
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
18
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
24
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties