Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is meedogenloos genoeg om Van Persie te laten vallen'

Laatste update:

Het lijkt erop dat Van Gaal kiest voor Falcao en Van Persie in de spits met Rooney een linie daarachter, waardoor Mata zijn plek verliest. Toch zou het ook zomaar Van Persie kunnen zijn die uit de basis verdwijnt, schrijft Collymore in een column in The People. "Ondanks alle knuffels en high fives op het WK tussen Van Gaal en Van Persie, denk ik dat de coach zo meedogenloos is dat hij kan gaan voor het duo Falcao-Rooney in de spits", begint Collymore.

"Er zijn zorgen over de blessures van Van Persie, die alleen wil spelen als hij honderd procent fit is. Manchester United wil echter weer naar Europa en zal alle zeilen bij moeten zetten. Het hangt wel af van het systeem: blijft het 3-5-2 of gaat hij naar 4-3-3? Zelf zou ik kiezen voor een 4-2-3-1-formatie. Met drie verdedigers ziet Manchester United er niet goed uit en ook Chelsea en Manchester City, de voornaamste titelkandidaten, spelen met vier verdedigers", aldus Collymore.

Denk je dat Robin van Persie het kind van de rekening wordt?

Meer nieuws

Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
0
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
15
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties