Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is niet langer een kind dat blij is met 500.000 euro per jaar'

Laatste update:

"Hij is een zeer geliefde speler", vervolgt de belangenbehartiger. "Maar wat betreft de interesse van Lazio, daarvoor moet je bij Juventus zijn, wat de club is tot nu toe niet bereid om hem te verkopen. Juventus, net als Lazio, zijn momenteel aan het strijden voor hun doelstellingen en de markt kijkt toe. Maar tot op heden kan ik melden dat ik nog niet met Igli Tare (sportief directeur Lazio, red.) heb gesproken."

"Alle gesprekken over zijn toekomst moeten wachten tot het eind van het seizoen. Lazio is nu in ieder geval een grote club geworden in Italië, dus dat is het overwegen waard. Maar Sturaro speelt nu wel voor de beste club in Italië, met een salaris dat daarbij hoort. Hij is niet langer een kind dat blij is met 500.000 euro per jaar. Lazio zal hem het salaris van een topspeler moeten aanbieden", besluit de zaakwaarnemer.

Verwacht jij dat Stefano Sturaro Juventus gaat verlaten deze zomer?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
19
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
60
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties