Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is niet van het tiki-taka van Barcelona, of een type Frenkie de Jong'

Laatste update:

"Waarom ik Ludovit Reis heb geselecteerd? Waarom zou ik een speler van FC Barcelona níét oproepen?", glimlacht Van de Looi in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik ken Ludovit natuurlijk al veel langer. Hij zat er eerder niet bij, omdat hij bij Oranje Onder-19 speelde. Met die lichting wilden we het EK halen. Nu is wel het moment gekomen om Ludovit aan het werk te zien."

Van de Looi was in het verleden geruime tijd actief als jeugdtrainer, assistent en, uiteindelijk, hoofdcoach bij FC Groningen en leerde Reis zodoende al een tijd geleden kennen: "Hij voetbalde vaak samen met Tom (de zoon van Van de Looi, red.) op het middenveld bij de jeugdelftallen. Ik heb hem dus veel zien voetballen. Ludovit kwam van een amateurclub naar Groningen, maar heeft vervolgens heel snel stappen gemaakt."

Ondanks de stappen die Reis in de afgelopen jaren zetten, moet Van de Looi toegeven dat hij een overstap naar Barcelona niet aan had zien komen. Een dergelijke transfer komt volgens de bondscoach 'bijna nooit' voor: "Ludovit gaat weliswaar naar Barcelona B, maar het feit dat hij bij zo'n club in beeld is geeft aan dat hij specifieke kwaliteiten heeft. Hij is niet van het tiki-taka van Barcelona, of een type Frenkie de Jong. Ludovit kan vooral heel goed druk zetten en heeft een heel goed gevoel voor timing om in de duels te komen. In balbezit kan hij zich nog ontwikkelen, maar daar heeft hij nog wel de tijd voor."

Denk jij dat Ludovit Reis ooit uit gaat groeien tot een belangrijke schakel in de hoofdmacht van Barcelona?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties