Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is onder Mourinho van een klif gevallen bij Manchester United'

Laatste update:

"Hij is onder Mourinho zo'n beetje van een klif gevallen en als hij Martial of een Marcus Rashford moet laten gaan, dan zal hij waarschijnlijk voor Martial kiezen", aldus de oud-spits van onder meer Arsenal tegenover Sky Sports. "Of ze in mijn ogen moeten nadenken over een vertrek? Ze moeten er inderdaad over nadenken gezien alles wat er gebeurt bij de club en gezien de manier waarop Manchester United speelt."

Meer: Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club

"Manchester United zou een stuk dichter bij Manchester City moeten staan met de kwaliteit die ze hebben, maar het lukt ze maar niet om zichzelf te laten zien zoals ze willen." Craig Bellamy, die voor onder meer Manchester City speelde, sluit zich bij de woorden van Wright aan: "Ik mag Martial graag, maar hij frustreert mij ook. Als ik naar hem kijk, dan denk ik vaak: 'kom op, gebruik je snelheid, ga een keer buitenom'. Die kwaliteiten heeft hij."

Bellamy verwacht dat Rashford in ieder geval op Old Trafford blijft voetballen: "Ik weet zeker dat Manchester United denkt dat hij niet gaat. Hij krijgt misschien niet de speeltijd die hij verlangt en volgend seizoen misschien ook niet als er nog een, twee spelers bij komen, maar hij zou verhuurd kunnen worden. Rashford is een speler die immers nog heel lang meekan, want zo'n goede speler is hij wel. Ik denk dat hij een ster gaat worden."

Denk jij dat Anthony Martial volgend seizoen nog voor Manchester United speelt?

Meer nieuws

Verrassende kritiek op assistkoning Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
1
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
10
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
11
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
42
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
29
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties