Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is slechts een schim van de speler die Real naar de CL-winst leidde'

Laatste update:

"Di María is nog slechts een schim van de speler die Real Madrid in 2014 naar winst in de Champions League leidde", haalt France Football uit. "We hadden meer van hem verwacht, misschien te veel." Le Parisien is het daarmee eens: "Di María is onherkenbaar geworden. Zijn duidelijke verstandhouding met Zlatan Ibrahimovic is veranderd in onbegrip en een gebrek aan affiniteit met zijn nieuwe aanvallende partners Lucas Moura en Edinson Cavani."

De statistieken spreken ook tegen Di María, die met een derde van zijn balcontacten balverlies leed. Zijn ploeggenoot Thiago Motta denkt echter dat hij er snel bovenop komt: "Iedereen gelooft in hem, de coach en zijn ploeggenoten. Hij is niet geïsoleerd, hij praat met iedereen. We weten wat hij kan en dat is waarom we altijd de beste Ángel willen zien. Het team kan hem helpen zijn niveau weer te halen. Als het team beter wordt, zal Ángel ook weer de speler worden die hij was. Als we niet scoren, is dat een collectief probleem. We moeten onze aanvallers beter bedienen", tekent beIN Sports op.

Denk jij dat Ángel Di María snel zijn oude klasse weer gaat laten zien?

Meer nieuws

Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
3
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
3
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
11
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
9
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
30
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties