Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is top, maar niemand kan aan dezelfde tafel zitten als Messi'

Laatste update:

Mbappé beleefde vorig seizoen zijn grote doorbraak bij AS Monaco, waar hij in 44 wedstrijden 26 doelpunten maakte. Hij was er medeverantwoordelijk voor dat the Citizens werden uitgeschakeld in de Champions League. Deze zomer verdiende hij een overstap naar PSG. De prestaties van de aanvaller geven geen garantie voor de toekomst, stelt Guardiola: "Niemand kan aan dezelfde tafel zitten als Messi", vertelt de Spanjaard. "Misschien Mbappé, hij is een topspeler, hij zal een buitengewone speler worden, daar ben ik vrij zeker van. Maar we moeten nog afwachten of hij kan presteren wat Messi of Cristiano Ronaldo in tien of twaalf jaar gedaan hebben."

"Ik denk dat Messi elke seizoen over zestig tot zeventig wedstrijden, in de grote wedstrijden, heeft laten zien dat hij in staat is om te scoren of een assist te geven. Hij is nooit geblesseerd, want hij zorgt goed voor zijn lichaam, hij speelt altijd om de drie dagen. Daarom denk ik dat wij Mbappé niet helpen met hypothetische verhalen, zeggen dat hij dé nieuwe speler gaat worden. Dus laten we Mbappé een fantastische carrière hebben zoals hij die zal hebben en we zullen zien wat de toekomst brengt."

Wordt Kylian Mbappé overschat?

Meer nieuws

Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
1
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
0
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
13
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties