Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is uniek en de beste middenvelder ter wereld'

Laatste update:

Barcelona zette in het Coliseum Alfonso Pérez namelijk voortdurend druk op Getafe en daarin speelde Busquets een belangrijke rol. "Sergio is een unieke voetballer", zo benadrukte Luis Enrique na het laatste fluitsignaal. "Eén van de meest complete die er is. Hij is zonder meer de beste middenvelder van de wereld. Dat lijdt geen twijfel."

"De aanwezigheid van Sergio is cruciaal voor Barcelona. Hij is een intelligente speler en kan op diverse posities uit de voeten. Als Sergio met de punt naar voren speelt, winnen we aan defensieve zekerheid. Hij kan de tegenstander als geen ander onder druk zetten." Luis Enrique was ook te spreken over Neymar, die in de voorgaande duels met BATE Borisov en Eibar niet tot scoren kwam. "Hij zit op dezelfde lijn als vorig seizoen. En van deze voetbaljaargang. Hij zorgt voor veel gevaarlijke situaties."

"Hij verdedigt, hij scoort en hij assisteert. Hij groeit voortdurend. Neymar is een belangrijke speler voor ons." Barcelona won zes van de acht duels zonder de nog geblesseerde Lionel Messi. "Ik vraag mijn spelers niet om meer inzet omdat er bepaalde spelers ontbreken", zo stelde Luis Enrique. "Iedereen zet een stapje extra, maar dat doen ze sowieso. Je gaat niet beter spelen omdat een speler ontbreekt."

Enkele spelers van Barcelona na de zege op Getafe ??

Posted by voetbalzone on zaterdag 31 oktober 2015

-
Sergio Busquets is de beste middenvelder ter wereld

Meer nieuws

'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
16
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
11
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
33
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
6
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
308

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties