Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is van hetzelfde niveau als Neymar, Hazard, Robben en Ribéry'

Laatste update:

"Ik zou zeggen dat Jesús van hetzelfde niveau is als Willian, Neymar, Eden Hazard, Arjen Robben en Franck Ribéry", zegt de bondscoach voor de camera van Univision Deportes. "Ik denk dat hij dat vandaag wel heeft laten zien. Hij is een van de beste als het aankomt op dribbelen op snelheid en spelers één op één verslaan."

De 23-jarige Corona speelde 51 wedstrijden voor FC Twente en daarin kwam hij tot dertien doelpunten en vijf assists. In dienst van FC Porto staat de twintigvoudig international op acht treffers en vijf assists in 35 officiële optredens.

CONMEBOL Copa America
Mexico
1 - 1
Venezuela
Ben jij het met Juan Carlos Osorio eens?

Meer nieuws

PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
0
Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
0
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
7
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties