Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij is wel gesterkt doordat Malen, De Jong, en De Ligt dat overal roepen'

Laatste update:

Kraay jr. krijgt de vraag of hij Gravenberch ook als de 'nieuwe Paul Pogba' ziet, zoals hij de afgelopen jaren meer dan eens genoemd is. "Hij lijkt er een beetje op, een zeer slanke en sterke middenvelder. Deze jongen is echt goed, hij kan echt fantastisch voetballen", reageert Kraay jr. op die bijnaam. "Hij is altijd in de zestien, is ook nog eens altijd aanspeelbaar. De centrale verdedigers zoeken hem, dan speelt hij de aanvallers aan en komt hij er nog eens onder."

Endt analyseert: 'Ajax heeft een hechter blok dan PSV'

"Hij is wel gesterkt door het feit dat Donyell Malen, Frenkie de Jong, Cody Gakpo en Matthijs de Ligt overal maar van de daken schreeuwen dat de Keuken Kampioen Divisie hen enorm geholpen heeft door daar 40 tot 45 wedstrijden te spelen. Hij gaat dat ook doen", gaat de analist verder. Gravenberch, die vorig seizoen reeds zijn debuut in de hoofdmacht maakte, speelde dit seizoen tot dusver zes wedstrijden voor Jong Ajax, waarin hij goed was voor drie doelpunten en één assist.

Jong Ajax treedt vrijdagavond aan tegen Go Ahead Eagles en Gravenberch vormt samen met Carel Eiting en Jurgen Ekkelenkamp het middenveld. "Het is goed dat Eiting weer aan voetballen toekomt. Bij Go Ahead Eagles zullen ze er wel niet zo blij mee zijn, want Juan Familio-Castillo en Kik Pierie doen ook mee."

Zie jij Ryan Gravenberch snel uitgroeien tot vaste waarde bij Ajax?

Meer nieuws

Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
2
John van 't Schip grapt na driepunter tegen Volendam: 'Het Kroes-effect!'
3
'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
3
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
5
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
1
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties