Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij kan als rolmodel dienen voor de jonge ploeggenoten bij Ajax'

Laatste update:

De verslaggever van De Telegraaf stelt dat het verstandig is dat Klaassen voor Everton in plaats van voor clubs als Napoli, AS Roma en Lazio kiest. "Hij kiest bewust voor trainer Ronald Koeman bij Everton. Het is zorgvuldige carrièreplanning van iemand die goed weet wat hij wil en voor wie z'n voetbalcarrière voorop staat en geld op het tweede plan komt."

Driessen denkt dat Klaassen het vertrouwen zal krijgen van Koeman en 'het verschil' zou kunnen maken in de Premier League. "Als de transfer van Klaassen van Ajax naar Everton wordt beklonken, dan is deze bijna een garantie voor succes. Daarmee zal Klaassen als rolmodel kunnen dienen voor al die jonge ploeggenoten bij Ajax." De 24-jarige Klaassen kwam dit seizoen tot twintig doelpunten in vijftig wedstrijden voor Ajax.

Denk jij dat Davy Klaassen gaat slagen bij Everton (als de transfer doorgaat)?

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
7
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
18
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties