Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij kan beter naar Real, Bayern heeft er al vijf van wereldklasse'

Laatste update:

Der Rekordmeister wordt al geruime tijd met de Duits international in verband gebracht, zeker nadat naar buiten kwam dat Reus een gelimiteerde transfersom van 25 miljoen euro in zijn contract met Borussia heeft staan. Jupp Heynckes, voormalig trainer van Bayern, zou het echter niet verstandig vinden als de aanvaller naar München zou verhuizen. "Ik zou hem aanraden om naar Real Madrid te gaan."

Volgens Heynckes heeft de 25-jarige Duitser bij de eveneens geïnteresseerde Champions League-winnaar meer kans op speelminuten dan bij de kampioen van de Bundesliga. "Bayern heeft in de voorhoede al vier, vijf spelers van wereldklasse. Waar zou Reus dan moeten spelen?", vraagt de ervaren oefenmeester zich af. Dat er veel belangstelling is voor Reus, vindt Heynckes niet vreemd. "Als hij echt 25 miljoen euro kost, dan is dat een prijs waarvoor iedere topclub natuurlijk wil toeslaan", weet de 69-jarige Duitser.

Denk je dat Marco Reus naar Real Madrid gaat?

Meer nieuws

VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Liveblog huldiging PSV: Platte kar staat al klaar bij het Philips Stadion
4
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
12
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties