Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij kan de controleur van Arsenal worden, we willen hem omvormen'

Laatste update:

De 28-jarige middenvelder stond lange tijd buitenspel vanwege een knieblessure, en vorig seizoen kwam hij tot welgeteld zestien minuten in de Premier League, tijdens de laatste competitiewedstrijd tegen Norwich City. Diaby heeft inmiddels echter alweer negentig minuten gespeeld bij de beloften en kwam dinsdag tijdens het Capitol One Cup-duel met Southampton (1-2 verlies) een uur in actie.

Wenger hoopt dat zijn landgenoot binnenkort weer volledig inzetbaar is en dat Diaby dan kan worden gebruikt in een wat defensievere rol dan hij gewend is. "Ik heb geprobeerd hem wat meer teruggetrokken te laten voetballen, ik denk dat hij dat kan", vertelt Wenger in de Engelse media. "Het kan zeer interessant zijn, want hij heeft alle kwaliteiten die je daarvoor nodig hebt", vindt de Arsenal-coach.

Diaby kan dus de nieuwe controleur van the Gunners worden, voorspelt Wenger. "We willen hem omvormen, omdat hij fysiek sterk is en daardoor in staat is om veel duels uit te vechten. Bovendien zal het voor hem makkelijker zijn om het spel voor zich te hebben dan om met zijn rug naar het doel te spelen, gezien de blessures die hij gehad heeft. Hij zal nu weer minuten in het eerste elftal moeten maken."

-
Denk je dat Abou Diaby dit seizoen veel gaat spelen bij Arsenal?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
22
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties