Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij kan de nieuwe Cole worden, iemand met honderd interlands'

Laatste update:

"Hij is nog maar twintig jaar oud", tekent PA op uit de bond van Hodgson. "Als hij zo doorgaat kan hij de nieuwe Cole worden, iemand met meer dan honderd interlands. Ik raad hem aan om te kijken naar hoe Cole speelde en wat Cole heeft gedaan voor Engeland. Hij moet hetzelfde willen."

Shaw stapte in de zomer van 2014 voor ongeveer 37 miljoen euro over van Southampton naar Manchester United. Een gigantisch bedrag en de jongeling kreeg aanvankelijk veel kritiek. "Ik vind dat hij te hard is aangepakt", oordeelt Hodgson. "Zo slecht deed hij het nou ook weer niet, maar het is mooi dat hij weer helemaal terug is. Hij heeft weer de vorm te pakken die hem een transfer naar Manchester United bezorgde."

Luke Shaw kan de nieuwe Ashley Cole worden

Meer nieuws

Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Brighton & Hove Albion kondigt vertrek van Roberto De Zerbi aan
25
Marco Reus scoort op schitterende wijze in laatste thuiswedstrijd voor Dortmund
3
Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties