Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij kan na Ronaldo de beste ter wereld worden als speler van United'

Laatste update:

"Paul wist wat hij wilde, hij wilde zo goed mogelijk worden. Hij wist dat hij met zijn natuurtalent én hard werken zo ver kon komen. Je zag al dat hij een ontzettende liefde had voor het spelletje. Hij deed voor en na de training vaak van die freestyle skills en maakte extra uren. Je kon zien dat hij een eigen persoonlijkheid had, geen volger was. Hij liet zich niet beïnvloeden door anderen", schrijft de oud-verdediger op Facebook.

"Hij is goed op weg om de beste te worden en krijgt nu de kans om na Cristiano Ronaldo als speler van United gekroond te worden tot de beste voetballer in de wereld. Manchester United moet een groep om jonge, hongerige spelers als Anthony Martial, Jesse Lingard en Marcus Rashford heen bouwen en Pogba is één speler van die groep. Heel veel geluk, Paul", besluit Ferdinand. Pogba kost the Mancunians minimaal 105 miljoen euro.

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Denk jij dat Paul Pogba ooit de FIFA Ballon d'Or wint?

Meer nieuws

Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
3
Besiktas plaatst zich voor bekerfinale en kan seizoen kleur geven
1
Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
9
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
8
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
10
Enrique verrast met invulling spitspositie voor return tegen Dortmund
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties