Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij kan naar de beste clubs ter wereld, als hij Juve kiest zijn we blij'

Laatste update:

"Can is een van de meest gewilde spelers van dit moment, vanwege zijn kwaliteiten en ook omdat hij, zoals jullie weten, in juni transfervrij is. Het is normaal dat die situatie een aantal belangstellenden heeft getrokken, wij doen wat we denken dat het beste is", legt de bestuurder uit aan de Italiaanse pers. "We weten dat er anderen om zijn handtekening strijden en dat die clubs zonder twijfel bij de beste clubs ter wereld horen."

"Het feit blijft dat, zoals ik altijd heb gezegd, het lot van een speler in zijn eigen hoofd ligt. Als hij besluit om naar Turijn te komen om bij Juventus te spelen zullen we blij zijn. Als hij besluit om bij een ander team aan de slag te gaan, zoeken wij verder", gaat Marotta verder. Can is niet de enige speler uit de Premier League die in verband wordt gebracht met La Vecchia Signora, aangezien Juventus ook zou azen op de komst van Matteo Darmian: "Hij speelt nu bij Manchester United en is dus een speler die niet van ons is. Maar ik kan zeggen dat hij een goede en interessante speler is."

Denk jij dat Emre Can volgend seizoen voor Juventus speelt?

Meer nieuws

Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
0
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
5
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
0
Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
5
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
1
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties