Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Hij kan naar PSV of Ajax gaan, of het buitenland'

Laatste update:

Het scheelt FC Twente sowieso al, dat Rasmus Bengtsson na dit seizoen transfervrij weggaat. Hij verdient 800.000 euro per seizoen en drukt dus flink op de begroting van de club. Daarnaast zouden de Tukkers kunnen verdienen aan vier man, vermoedt Vermeulen. "Luc Castaignos, Jesús Corona, Kyle Ebecilio en Andreas Bjelland. Twente probeerde Castaignos vorig jaar al te slijten."

"Nu is het uitgelezen moment voor zijn vertrek. De club gaf bijna zes miljoen euro uit aan hem. Kunnen ze dat terugverdienen? Ik denk het niet. Corona vertegenwoordigt wellicht nog de meeste waarde. Hij zou naar de categorie PSV of Ajax kunnen gaan, of het buitenland. Hij is ook nog een jonge speler. Corona zou je nu op zo'n vier miljoen kunnen schatten, misschien nog iets daar boven."

Denk jij ook dat Jesús Corona de meeste waarde vertegenwoordigt bij FC Twente?

Meer nieuws

Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
0
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
6
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
6
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties